Odgovori na zablude o islamu

Email
Ova izvanredna knjiga doktora Zakira Naika, poznatog alima, učenika rahmetli Ahmeda Didata, je vjerovatno jedno od djela s kojima se El-Kelimeh ponosi.
zablude-1
Cijena
Osnovna cijena s porezom5,00 €
Prodajna cijena:5,00 €
not_available.gif
Opis

Autor: Zakir Naik. Prijevod: Senad Redžepović

Ova izvanredna knjiga doktoraZakira Naika, poznatog alima, učenika rahmetli Ahmeda Didata, je vjerovatnojedno od djela s kojima se El-Kelimeh ponosi. Ona nudi odgovore kroz dvadesetpoglavlja na dvadeset najčešće postavljanih pitanja od strane nemuslimana ilimuslimana koji malo znaju o svojoj vjeri.

U njoj ćete naći odgovore na pitanjao poligamiji u islamu, zabrani poliandrije, zašto je hidžab ženina obaveza, dali se islam širio pomoću sablje, da li su muslimani teroristi ifundamentalisti, kakav je stav islama po pitanju nevegeraijnske hrane, da li jeislamski način klanja životinja nemilosrdan, da li muslimani obožavaju Kabu,zašto je islam muslimanima zabranio alkohol i svinjetinu, da li je ženskosvjedočenje jednako muškom,  zašto sumuslimani podijeljeni na različite pravne škole; ako sve religije propagirajučinjenje dobra, zašto da slijedimo baš islam? Na ova i brojna druga pitanjanaći čete odgovor u ovoj izvanrednoj knjizi.

Specifikacije:

  • Mehki povez
  • A5 format
  • 202 strane