Sira - životopis posljednjeg Poslanika

Email
„Čovječanstvo ne duguje nikome koliko skupini Allahovih vijesnika i poslanika koji su sačuvali ljude od iskrivljenosti i totalne kataklizme. Za sva humana i plemenita značenja u ovom svijetu..."
sira5
Cijena
Osnovna cijena s porezom12,50 €
Prodajna cijena:12,50 €
7d.gif
Opis

Autor: Safvet Halilović

„Čovječanstvo ne duguje nikome koliko skupini Allahovihvijesnika i poslanika koji su sačuvali ljude od iskrivljenosti i totalnekataklizme. Za sva humana i plemenita značenja u ovom svijetu, za sveprefinjene osjećaje, sve morlane vrine i korisne znanosti, za snagusuprotstavljanja neistini i pokvarenosti, za sve to zasluga pripada smjernicamaAllahovih vjerosvjesnika, njihovom dostavljanju, pozivanju i borbi. Svijet sejoš napaja onim što mu oni darovaše, idući prema njihovom svjetlu i živeći uskladnoj građevini što je oni sazidaše. Muhammed, a.s., je zatvorio kružnicuAllahovih poslanika i tako započetu građevinu usavršio i doveo do perfekcije,tako da će njena ljepota fascinirati ljude do Sudnjega dana.“

Ovo su riječi prof.dr. Šefika Kurdića zapisane u ovoj knjizi. U njojćete naći kompletnu biografiju posljednjeg Allahovog poslanika, Muhammeda, a.s.,do najsitnijih detalja njegovog života.

Specifikacije:

  • Tvrdi povez
  • B5 format
  • 370 strana