Liječenje srca

Email
Prva knjiga od Amr Halida koju je El-Kelimeh objavio u 2007-oj godini, bila je Govor srca, transkribovana predavanja ovog istaknutog daije.
lijecenje-srca1
Cijena
Osnovna cijena s porezom8,00 €
Prodajna cijena:8,00 €
7d.gif
Opis

Autor: Amr Halid. Prijevod: Semir Rebronja.

Prva knjiga od Amr Halida koju je El-Kelimehobjavio u 2007-oj godini, bila je Govor srca, transkribovana predavanja ovogistaknutog daije. Ova knjiga zrači velikom imanskom energijom koju ulijeva usrca ljudi. Imanska energija je pokretačka snaga koja može promijeniti ljude injihov način života. U pravo to se i dešava čitanjem djela Amr Halida,prvenstveno Liječenja srca. Ova knjiga ima za cilj promijeniti čovjeka upozitivnom smislu, pokrenuti ga na akciju i izvući iz lijenosti inezainteresiranoati za svijet oko sebe, pa i za samog sebe.

Liječenje srca ima osam poglavlja, a prvenstveno se fokusira na iskrenost u riječima idjelima, na pretvaranje, umišljenost, zatim na oslanjanje na Allaha, ljubavprema Allahu uz navođenje primjera ljubavi prema Allahu pojedinih ashaba,učenjaka i alima iz naše historije. Također govori i o Allahovoj ljubavi premarobovima, borbi protiv svega što je štetno te o putu ka Džennetu i onome štonas na njemu očekuje.

Izvod iz knjige

Sadržaj 

Specifikacije:

  • Mehki povez
  • 272 strane
  • B5 format